Aanbieding!

De 30 Dagen DUO Challenge

97,00 54,55

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

De 30 Dagen Challenge – Ga Samen Met Je Kind De Uitdaging Aan Om In 30 Dagen Een Nieuwe Gewoonte Te Ontwikkelen.

Wat is het moeilijkste van het oppakken van een nieuwe gewoonte? Precies, het volhouden! De eerste dag start je enthousiast, maar langzamerhand zakt de motivatie naar het nulpunt en val je terug in je oude patroon…

Voor veel kinderen is het grootste obstakel voor succesvolle resultaten met thuis oefenen: het volhouden. Hoe kan je voorkomen dat jouw kind afhaakt?

In het 30 lessenplan wordt je kind geholpen om in 30 dagen een nieuwe leergewoonte te ontwikkelen volgens een wetenschappelijke manier. Aan de hand van dit strategische plan krijgt je kind:

  • Praktische handvatten om het dagelijks oefenen aan te pakken
  • Het helpt jou als begeleider/ouder om de ‘interne motivatie’ van je kind aan te wakkeren, waardoor je kind uit gaat kijken naar oefensessies i.p.v. het ervaart als een straf…

In je eentje werken aan een doel is leuk, maar samen is leuker!

Met de 30 Dagen DUO Challenge staat je kind er niet alleen voor. Het pakket bevat 2 boekjes:

  1. Het 30 lessenplan (voor kinderen)
  2. The 30 Day Challenge (voor ouders en begeleiders)

Het is de bedoeling dat jij en je kind aan de hand van de boekjes samen de uitdaging aan gaan om in 30 dagen een nieuwe gewoonte te ontwikkelen. Bij je kind zal dit gaan om een leergewoonte, maar hoogstwaarschijnlijk wil je zelf ook wel iets in je leven veranderen? Meer sporten? Gezonder eten? Meer lezen?

Kies de gewoonte die jij wilt veranderen en ga samen met je kind met gebundelde krachten te werk aan het ontwikkelen van deze nieuwe positieve gewoonte!

Wat anderen zeggen over The 30 Day Challenge Journal:

Additional Information

Versie

Hardcopy