Aanbieding!

De 30 Dagen DUO Challenge

34,95

Categorie:

De 30 Dagen Challenge – Ga Samen Met Je Kind De Uitdaging Aan Om In 30 Dagen Een Nieuwe Gewoonte Te Ontwikkelen.

Wat is het moeilijkste van het oppakken van een nieuwe gewoonte? Precies, het volhouden! De eerste dag start je enthousiast, maar langzamerhand zakt de motivatie naar het nulpunt en val je terug in je oude patroon…

Voor veel kinderen is het grootste obstakel voor succesvolle resultaten met thuis oefenen: het volhouden. Hoe kan je voorkomen dat jouw kind afhaakt?

In het 30 lessenplan wordt je kind geholpen om in 30 dagen een nieuwe leergewoonte te ontwikkelen volgens een wetenschappelijke manier. Aan de hand van dit strategische plan krijgt je kind:

  • Praktische handvatten om het dagelijks oefenen aan te pakken
  • Het helpt jou als begeleider/ouder om de ‘interne motivatie’ van je kind aan te wakkeren, waardoor je kind uit gaat kijken naar oefensessies i.p.v. het ervaart als een straf…

In je eentje werken aan een doel is leuk, maar samen is leuker!

Met de 30 Dagen DUO Challenge staat je kind er niet alleen voor. Het pakket bevat 2 boekjes:

  1. Het 30 lessenplan (voor kinderen)
  2. The 30 Day Challenge (voor ouders en begeleiders)

Het is de bedoeling dat jij en je kind aan de hand van de boekjes samen de uitdaging aan gaan om in 30 dagen een nieuwe gewoonte te ontwikkelen. Bij je kind zal dit gaan om een leergewoonte, maar hoogstwaarschijnlijk wil je zelf ook wel iets in je leven veranderen? Meer sporten? Gezonder eten? Meer lezen?

Kies de gewoonte die jij wilt veranderen en ga samen met je kind met gebundelde krachten te werk aan het ontwikkelen van deze nieuwe positieve gewoonte!

Wat anderen zeggen over The 30 Day Challenge Journal:

Wat Klanten Zeggen Over Onze Oefenboeken?

   

   

 

Productdetails:

  • Elk Bijlesmeester oefenboek is +/- 60 pagina’s.
  • Speciaal ontworpen voor schooljaar 2021/2022
  • Honderden oefenopgaven per boek
  • Perfecte aansluiting voorbereiding cito/entree toetsen.
  • Antwoorden staan achterin

Voordelen van bestellen bij De Bijlesmeester

Oefenmateriaal van landelijke bijles-specialist.
✅ Hoge Kwaliteit Boeken
✅ Veilig Betalen met iDEAL, paypal, creditcard (of achteraf betalen).
✅ 14 Dagen Niet Goed? 100% Geld Terug Garantie
✅ Track & Trace en gratis verzending vanaf €14,95
✅ Voor 21:00 besteld? De volgende dag in huis.

Veelgestelde vragen:

Wie is De Bijlesmeester?
De Bijlesmeester is de grootste bijlesorganisatie voor basisschoolleerlingen in Nederland. Om de leerlingen van alle groepen goed te kunnen ondersteunen ontwikkelt De Bijlesmeester oefenmateriaal. Dit gebeurt in samenwerking met basisschool onderwijzers en pabostudenten om te zorgen dat de boeken aansluiten bij de leermethoden.

Wat voor resultaten kan ik verwachten?
Het is velen gelukt om het eindniveau van hun kind te verhogen door elke dag een paar oefenopgaven uit het boek te maken. De variatie van de sommen en de verschillende moeilijkheidsgraden zorgen ervoor dat de leerling een goed inzicht krijgt op de vraagstelling van de toetsen.

Wat als het boek niet werkt voor mij?
Op onze boeken zit een 14-dagen “niet goed geld terug”-garantie. Mocht het boek uw kind op geen enkele manier vooruit helpen, dan zullen wij het betaalde bedrag kosteloos op uw rekening terugstorten.

Is dit boek geschikt voor alle niveau’s?
Dit boek bevat relatief makkelijke en moeilijkere opgaven en biedt zo de leerling de ruimte om te groeien. Het boek bevat genoeg bladzijdes zodat de leerling genoeg kan oefenen en herhalen.

Wat betekent Hardcopy boek?
Dat u een echt papieren boek ontvangt om thuis mee te oefenen. Bijna alle boeken op de website zijn hardcopy boeken, zoniet dat staat er specifiek Ebook(digitaal boek) bij vermeld.

Heeft u meer vragen?

Mail: lesmateriaal@debijlesmeester.nl