Groep 7 Leerdoelenpakket

74,95

”Goede oefenboekjes met leuke opdrachten en snelle service!” – Juf Marieke

✅ Geschikt voor Citotoetsen / LVS ✅ Laagste prijsgarantie ✅ Voor 21:00 besteld, volgende dag in huis!*

Artikelnummer: 101702007 Categorieën: , Tag:

De Bijlesmeester heeft als doel dat leerlingen met plezier naar school gaan. Wij helpen kinderen in heel Nederland met leuk oefenmateriaal zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen!

Het oefenboekenpakket Rekenen en Taal met De Bijlesmeester groep 7 is pas uitgebracht door De Bijlesmeester. De hoofdstructuur van deze oefenboeken is gebaseerd op de leerdoelen zoals deze op school worden aangeboden. Per leerdoel wordt er een korte uitleg met voorbeeld gegeven, waarna het kind kan gaan oefenen met de opgaven die horen bij dat leerdoel. Er komen vooral veel doe-opdrachten in voor, waarbij het kind zelf op zoek moet gaan naar het antwoord. Een begeleider, leerkracht of ouder kan aan de hand van deze oefenboeken eenvoudig inzicht krijgen in de hulpvraag van een leerling en gericht op dat onderdeel verder oefenen.

13 leerdoelen voor rekenen groep 7:

 • Leerdoel: Ik kan breuken herkennen en verdelen op een strook.
 • Leerdoel: Ik weet wat kommagetallen zijn en waar ik ze tegenkom. Ik weet hoeveel nullen duizenden, miljoenen en miljarden hebben. Ik weet deze grote getallen en ik kan ze uitspreken.
 • Leerdoel: Ik weet hoe ik het gemiddelde uitreken.
 • Leerdoel: Ik weet wanneer ik schattend moet vermenigvuldigen. Ik weet naar welk getal ik moet afronden voor een schattend antwoord. Ik kan een ≈ teken gebruiken om aan te geven dat een antwoord geschat is.
 • Leerdoel: Ik weet hoe ik een som op kan lossen door het schattend uit te rekenen. Ik kan een schattend antwoord aangeven met ≈.
 • Leerdoel: Ik weet wanneer ik een getal kan afronden in een som en hoe ik dit kan gebruiken.
 • Leerdoel: Ik weet de sommen correct op te schrijven in een kolom. Ik weet de som uit te rekenen zonder te lenen.
 • Leerdoel: Ik kan de som goed in de tabel invullen en uitrekenen. Ik weet hoe je moet lenen bij de buren.
 • Leerdoel: Ik kan de sommen op een analogische manier uitrekenen. Ik weet wanneer je de nullen kunt wegdenken en wanneer ze er weer bij moeten.
 • Leerdoel: Ik kan een som splitsen en deze uitrekenen.
 • Leerdoel: Ik kan een som omvormen om het makkelijker te maken. Hierna kan ik de som goed uit rekenen en terug vervormen.
 • Leerdoel: Ik weet wanneer ik gebruik maak van een negatieve getallen lijn. Ik kan de sommen met negatieve getallen uitrekenen. Ik weet dat de negatieve getallenlijn gespiegeld is aan de positieve getallenlijn.
 • Leerdoel: Herhaling tafels 1 t/m 13.

U ontvangt in totaal 4 boeken:

 • Groep 7 – Rekenen – Deel 1
 • Groep 7 – Rekenen – Deel 2
 • Groep 7 – Taal – Deel 1
 • Groep 7 – Taal – Deel 2

*Bestellingen die voor 21:00 uur worden gedaan, ontvangt u de volgende dag in huis m.u.v. zondagen. 

Bijles nodig?

Steeds meer ouders en kinderen hebben behoefte aan bijles. Ook wij bij De Bijlesmeester merken dat. Zie hier het item van NOS. Naast het ontwikkelen van oefenmateriaal voor het basisonderwijs, bieden wij ook 1-op-1 begeleiding aan huis. Onze docenten helpen de leerlingen vakinhoudelijk en met leerstrategieën, daarmee wordt er veel winst behaald en tijd bespaard. Bijles voor een toets kan zeker helpen, maar bijles werpt pas echt zijn vruchten af als er structureel gewerkt kan worden aan de struikelvakken. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met de bijlessen en niet te wachten tot het te laat is!

Maak Kennis

Wat Klanten Zeggen Over Onze Oefenboeken?

   

   

 

Productdetails:

 • Elk Bijlesmeester oefenboek is +/- 60 pagina’s.
 • Speciaal ontworpen voor schooljaar 2021/2022
 • Honderden oefenopgaven per boek
 • Perfecte aansluiting voorbereiding cito/entree toetsen.
 • Antwoorden staan achterin

Voordelen van bestellen bij De Bijlesmeester

Oefenmateriaal van landelijke bijles-specialist.
✅ Hoge Kwaliteit Boeken
✅ Veilig Betalen met iDEAL, paypal, creditcard (of achteraf betalen).
✅ 14 Dagen Niet Goed? 100% Geld Terug Garantie
✅ Track & Trace en gratis verzending vanaf €14,95
✅ Voor 21:00 besteld? De volgende dag in huis.

Veelgestelde vragen:

Wie is De Bijlesmeester?
De Bijlesmeester is de grootste bijlesorganisatie voor basisschoolleerlingen in Nederland. Om de leerlingen van alle groepen goed te kunnen ondersteunen ontwikkelt De Bijlesmeester oefenmateriaal. Dit gebeurt in samenwerking met basisschool onderwijzers en pabostudenten om te zorgen dat de boeken aansluiten bij de leermethoden.

Wat voor resultaten kan ik verwachten?
Het is velen gelukt om het eindniveau van hun kind te verhogen door elke dag een paar oefenopgaven uit het boek te maken. De variatie van de sommen en de verschillende moeilijkheidsgraden zorgen ervoor dat de leerling een goed inzicht krijgt op de vraagstelling van de toetsen.

Wat als het boek niet werkt voor mij?
Op onze boeken zit een 14-dagen “niet goed geld terug”-garantie. Mocht het boek uw kind op geen enkele manier vooruit helpen, dan zullen wij het betaalde bedrag kosteloos op uw rekening terugstorten.

Is dit boek geschikt voor alle niveau’s?
Dit boek bevat relatief makkelijke en moeilijkere opgaven en biedt zo de leerling de ruimte om te groeien. Het boek bevat genoeg bladzijdes zodat de leerling genoeg kan oefenen en herhalen.

Wat betekent Hardcopy boek?
Dat u een echt papieren boek ontvangt om thuis mee te oefenen. Bijna alle boeken op de website zijn hardcopy boeken, zoniet dat staat er specifiek Ebook(digitaal boek) bij vermeld.

Heeft u meer vragen?

Mail: lesmateriaal@debijlesmeester.nl