Aanbieding!

Flitskaartjes – Spelling Midden Groep 3

15,95 9,95

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

Kwaliteit van De Bijlesmeester
✅ Educatief Lesmateriaal
✅ Direct In Je Mailbox
✅ Veilig Betalen
✅ 14 Dagen Niet Goed?
✅ 100% Geld Terug Garantie
✅ 7 dagen klantenservice

De Bijlesmeester

Productgegevens

Flitskaarten van De Bijlesmeester bevatten 100 kaartjes per set.

Jaar van uitgave: 2020
LEVERTIJD: 1-3 werkdagen

Met deze flitskaarten kan u met uw kind aan de slag met spelling. De flitskaarten zijn ingedeeld op niveau en gebaseerd op de categorieën die bij Cito aan de orde komen. Er zijn verschillende categorieën woorden bijvoorbeeld klankzuivere MKM-woorden. Dit staat voor medeklinker, klinker, medeklinker woorden die  je net zo schrijft als dat ze klinker zoals bijvoorbeeld vis. Deze woorden worden vooral in groep 3 getoetst en geoefend maar in groep 4 gaan ze aan de slag met ei en ij en groep 5 gaan ze verder in op -eeuw, -ieuw en -uw woorden.  De kaartjes zijn zo ingedeeld, dat u de belangrijke woorden op dat niveau met uw kind kan oefenen.

De Bijlesmeester De Bijlesmeester is de grootste bijlesorganisatie voor basisschoolleerlingen in Nederland. Om de leerlingen van alle groepen goed te kunnen ondersteunen ontwikkelt De Bijlesmeester oefenmateriaal. Dit gebeurt in samenwerking met basisschool onderwijzers en pabostudenten om te zorgen dat het lesmateriaal goed aansluit bij de leermethoden.


Bestel direct

Wissen

Wat Klanten Zeggen Over Onze Oefenboeken?

   

   

 


Bestel direct

Wissen

Productdetails:

  • Elk Bijlesmeester oefenboek is +/- 60 pagina’s.
  • Speciaal ontworpen voor schooljaar 2021/2022
  • Honderden oefenopgaven per boek
  • Perfecte aansluiting voorbereiding cito/entree toetsen.
  • Antwoorden staan achterin

Voordelen van bestellen bij De Bijlesmeester

Oefenmateriaal van landelijke bijles-specialist.
✅ Hoge Kwaliteit Boeken
✅ Veilig Betalen met iDEAL, paypal, creditcard (of achteraf betalen).
✅ 14 Dagen Niet Goed? 100% Geld Terug Garantie
✅ Track & Trace en gratis verzending vanaf €14,95
✅ Voor 21:00 besteld? De volgende dag in huis.


Bestel direct

Wissen

Veelgestelde vragen:

Wie is De Bijlesmeester?
De Bijlesmeester is de grootste bijlesorganisatie voor basisschoolleerlingen in Nederland. Om de leerlingen van alle groepen goed te kunnen ondersteunen ontwikkelt De Bijlesmeester oefenmateriaal. Dit gebeurt in samenwerking met basisschool onderwijzers en pabostudenten om te zorgen dat de boeken aansluiten bij de leermethoden.

Wat voor resultaten kan ik verwachten?
Het is velen gelukt om het eindniveau van hun kind te verhogen door elke dag een paar oefenopgaven uit het boek te maken. De variatie van de sommen en de verschillende moeilijkheidsgraden zorgen ervoor dat de leerling een goed inzicht krijgt op de vraagstelling van de toetsen.

Wat als het boek niet werkt voor mij?
Op onze boeken zit een 14-dagen “niet goed geld terug”-garantie. Mocht het boek uw kind op geen enkele manier vooruit helpen, dan zullen wij het betaalde bedrag kosteloos op uw rekening terugstorten.

Is dit boek geschikt voor alle niveau’s?
Dit boek bevat relatief makkelijke en moeilijkere opgaven en biedt zo de leerling de ruimte om te groeien. Het boek bevat genoeg bladzijdes zodat de leerling genoeg kan oefenen en herhalen.

Wat betekent Hardcopy boek?
Dat u een echt papieren boek ontvangt om thuis mee te oefenen. Bijna alle boeken op de website zijn hardcopy boeken, zoniet dat staat er specifiek Ebook(digitaal boek) bij vermeld.

Heeft u meer vragen?

Mail: lesmateriaal@debijlesmeester.nl


Bestel direct

Wissen