Oefenboeken voor Groep 1/2

Vanaf: 40,00

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Bestellen bij De Bijlesmeester betekent:

 Hoge Kwaliteit Boeken (+ Gratis Digitale Versies)

 In grote oplages te bestellen (vanaf 3 producten, vraag bij meer dan 50 Boeken een offerte aan)

 Altijd Levertijd binnen 1 week, meestal aantal werkdagen.

 7 dagen klantenservice (bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur)

Offerte aanvragen:

Specifieke hulpvraag? Of wilt u meer dan 50 boeken bestellen? Of wil een andere combinatie aan boeken? Neem gewoon even contact op en we helpen je altijd binnen 24 uur.
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voordelen van oefenboeken van de Bijlesmeester:

  • Elk Bijlesmeester oefenboek bestaat uit +/- 60 pagina’s aan oefenopdrachten.
  • De boeken bevatten honderden oefenopgaven (verdeeld per onderwerp), zodat nooit meer te kort is aan voldoende veilig oefenmateriaal.
  • Het oefenmateriaal is ingericht ter voorbereiding op de cito toets, zodat leerlingen vertrouwd raken met de vraagstelling van cito en zonder angst naar de toets toe kunnen leven.
  • Antwoorden van de oefenopgaven staan achter in het boek, zodat scholieren ook volledig zelfstandig kunnen oefenen.

Wat scholen zeggen over onze boeken?

ervaringen bijles de bijlesmeester

“De Bijlesmeester helpt leerlingen om beter te leren en meer vertrouwen in zichzelf te krijgen. In korte  tijd leren de kinderen sneller en beter te leren met eigen talenten. Naast de methodiek van school maakt ‘de Bijlesmeester’ ook gebruik van eigen methodiek. Dit zijn opgaven boekjes op alle leergebieden taal, rekenen, begrijpend lezen en spelling. Dit oefenmateriaal sluit prima aan op de ondersteuning die leerlingen op school goed kunnen gebruiken. Het oefenmateriaal is geschikt voor leerlingen van groep 1 t/m groep 8. Op Palet-Zuid wordt er ook gebruik gemaakt van het materiaal om o.a redactiesommen extra te oefenen en begrijpend lezen op een hoger plan te krijgen.”

Annemarie Timmer, Directeur, Het Palet-Zuid

Wat Ouders Zeggen Over Onze Oefenboeken?

Meest gestelde vragen:

Wie is de Bijlesmeester?
“De Bijlesmeester is de grootste bijlesorganisatie voor basisschoolleerlingen in Nederland. Om de leerlingen van alle groepen goed te kunnen ondersteunen ontwikkelt De Bijlesmeester oefenmateriaal. Dit gebeurt in samenwerking met basisschool onderwijzers en pabostudenten om te zorgen dat de boeken aansluiten bij de leermethoden.”

Wat voor resultaten kan ik verwachten?
Het is velen gelukt om het eindniveau van hun kind te verhogen door elke dag een paar oefenopgaven uit het boek te maken. De variatie van de sommen en de verschillende moeilijkheidsgraden zorgen ervoor dat de leerling een goed inzicht krijgt op de vraagstelling van de toetsen.

Wat als het boek niet werkt voor mij?
Op onze boeken zit een 14-dagen “niet goed geld terug”-garantie. Mochten de boeken de leerlingen op geen enkele manier vooruit helpen, dan zullen wij het betaalde bedrag kosteloos op uw rekening terugstorten.

Is dit boek geschikt voor alle niveau’s?
Dit boek bevat relatief makkelijke en moeilijkere opgaven en biedt zo de leerling de ruimte om te groeien. Het boek bevat genoeg bladzijdes zodat de leerling genoeg kan oefenen en herhalen.

Moet ik wachten op het hardcopy boek om te starten met oefenen? 
“Nee hoor, zodra u de hardcopy versie bestelt, sturen we ook direct een E-book naar uw mailbox toe. Hierdoor kunt u direct starten met oefenen!”

Heeft u meer vragen?

Neem dan contact met ons op, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Tel: 085-0604500 Mail: lesmateriaal@debijlesmeester.nl