Online Leerwereld

6,95 / maand

Clear

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Naast extra oefenen met de oefenboeken kan er nu ook online geleerd worden! In de Online Leerwereld van De Bijlesmeester kan jouw kind oefenen met basisschoolvakken zoals taal, rekenen en begrijpend lezen. Natuurlijk op zijn of haar eigen tempo en op het gewenste niveau. Dit maakt ons platform uitermate geschikt voor kinderen die extra oefeningen nodig hebben, extra uitdaging zoeken of gewoon voor de kinderen die leren leuk vinden! Snapt jouw kind een opdracht niet? Geen probleem, bij elke vraag staat de uitwerking en/of een uitlegvideo!

In de Online Leerwereld heb je toegang tot:
-alle oefenvragen mét uitwerkingen en uitlegfilmpjes
-de oefenboeken in PDF

Voor ouders
Als ouder of bijlesdocent is het soms fijn om je kind te begeleiden bij het online oefenen. Daarom is er binnen ons systeem een speciale functie waar ouders kunnen zien wat er geoefend is en hoe het ging tijdens het oefenen!

Uitleg met filmpjes

Snap je een opdracht of onderwerp niet? Geen paniek. Met behulp van filmpjes wordt het onderwerp kort uitgelegd waarna je de oefeningen snel weer kan oppakken!

Bekijk de voortgang van uw kind

Voor ouders is het natuurlijk mogelijk om de voorgang van uw kind bij te houden. Zo is het gemakkelijk inzicht te hebben in het leerproces van uw kind.

Oefeningen per onderdeel

Maak oefeningen per onderdeel zodat je precies kan oefenen met de stof die je op school krijgt.

Tevredenheidsgarantie

Op de Online Leerwereld van De Bijlesmeester is onze tevredenheidsgarantie van toepassing. Indien u niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug.

Extra informatie

Looptijd

Jaar (€6,95), Half Jaar (€8,95), Maand (€10,95)

Aantal Kinderen

1 Kind, 2 Kinderen (+€2,95), 3-5 Kinderen (+€5,95)