Onbeperkt Online Oefenen!

PROBEER 14 DAGEN GRATIS

Alle vakken

Uitleg met filmpjes

Snap je een opdracht of onderwerp niet? Geen paniek. Met behulp van filmpjes wordt het onderwerp kort uitgelegd waarna je de oefeningen snel weer kan oppakken!

Bekijk de voortgang van uw kind

Voor ouders is het natuurlijk mogelijk om de voorgang van uw kind bij te houden. Zo is het gemakkelijk inzicht te hebben in het leerproces van uw kind.

Oefeningen per onderdeel

Maak oefeningen per onderdeel zodat je precies kan oefenen met de stof die je op school krijgt.

Tevredenheidsgarantie

Op De Bijlesmeester Leren is onze tevredenheidsgarantie van toepassing. Indien u niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug.

Wat je in het systeem gaat ontdekken:

Toffe Leerspellen

Online Bijles

PROBEER 14 DAGEN GRATIS

Pedagogische Uitleg Video’s

Meer Informatie

Naast extra oefenen met de oefenboeken kan er nu ook online geleerd worden! In de Online Leerwereld van De Bijlesmeester kan jouw kind oefenen met basisschoolvakken zoals taal, rekenen en begrijpend lezen. Natuurlijk op zijn of haar eigen tempo en op het gewenste niveau. Dit maakt ons platform uitermate geschikt voor kinderen die extra oefeningen nodig hebben, extra uitdaging zoeken of gewoon voor de kinderen die leren leuk vinden! Snapt jouw kind een opdracht niet? Geen probleem, bij elke vraag staat de uitwerking en/of een uitlegvideo!

In de Online Leerwereld heb je toegang tot:
– Alle oefenvragen
– Alle uitwerkingen
– Alle uitlegfilmpjes
– De Bijlesmeester oefenboeken

Voor ouders
Als ouder of bijlesdocent is het soms fijn om je kind te begeleiden bij het online oefenen. Daarom is er binnen ons systeem een speciale functie waar ouders kunnen zien wat er geoefend is en hoe het ging tijdens het oefenen!

Een 14 dagen 100% niet tevreden geld terug garantie.

We durven je te verzekeren dat jij dit platform geweldig gaat vinden. Mocht dat echter niet het geval zijn, dan geven we je direct je volledige bedrag terug + mag je ook nog eens een 14 dagen Gratis toegang tot het platform houden.

Zo kun je dus vrijblijvend en zonder risico kijken of onze Online Leerwereld de beste oplossing voor jouw kind is.

Ben je niet tevreden? Stuur een mailtje naar contact@debijlesmeester.nl of bel ons even op: 085 060 4500. Dan geven we je direct je bedrag terug, zonder ingewikkelde vragen te stellen.