Video’s als ondersteuning voor uw basisschool 2020 – 2021!

Hebben de leerlingen op uw school ondersteuning nodig?

De afgelopen tijd hebben veel achterstanden zich opgestapeld. Daarom zijn er al vele basisscholen begonnen met het aanbieden van extra begeleiding, Intern of in samenwerking met een organizatie zoals De Bijlesmeester. Er zijn veel hulpvragen ontstaan en het is nu belangrijker dan ooit dat er extra oefenmateriaal beschikbaar is om een steuntje in de rug te bieden!

In deze uitzonderlijke tijd bieden wij jullie daarom als school graag volledig vrijblijvend ons platform met 400+ video’s aan, gemaakt door ons team van gecertificeerde leerkrachten die alle belangrijke onderwerpen van de basisschool van taal tot rekenen op een fijne manier uitleggen!

Vraag direct meer informatie aan dan helpen wij u verder!

Vraag direct informatie aan

Wat kunt u van ons verwachten?

Uit ervaring weten wij dat scholen druk zijn met het huidige curriculum op een zo goed mogelijke manier vorm te geven. Ook komt de kerstvakantie om de hoek kijken. Hierdoor blijft er weinig tijd over voor het opzetten van een heel nieuw ondersteunings programma. Wij helpen jullie daarom graag met de ondersteuning opzetten doormiddel van de online leerwereld. Wilt u meer weten over het proces neem dan contact met ons op. 

De Bijlesmeester staat voor flexibiliteit en zorgvuldigheid. Bij ons staat het kind altijd centraal!  Samen met u nemen wij dit platform met oefenmateriaal onder de loep en passen wij deze aan naar de behoeftes van de leerlingen op uw school. 

Vraag direct informatie aan

Referenties

Over De Bijlesmeester

De Bijlesmeester heeft 9 jaar ervaring met het begeleiden en ondersteunen van leerlingen over heel Nederland. Wij weten als geen ander wat de meerwaarde van begeleiding op maat is. Ons doel is dat leerlingen met plezier en zelfvertrouwen naar school gaan en samen met u willen we dit bereiken. 

  • Wij luisteren zorgvuldig naar jullie wensen en komen altijd met een passende oplossing!

  • Wij geven jullie GRATIS 3 maanden toegang tot de 400+ video’s met zoveel accounts als jullie zouden willen.
  • Als blijkt dat er meer ondersteuning nodig is zoals fysieke lessen in groepjes of lesmateriaal met CITO vraagstelling kunnen wij ook daar van dienst zijn!

Vraag direct informatie aan
De Bijlesmeester

Veelgestelde Vragen

Aan welke eisen moet mijn school voldoen?
Het doel van deze ondersteuning is om zo veel mogelijk kinderen samen extra ondersteuning te kunnen bieden die echt verschil gaat maken. Daarom is de enige eis dat de leerlingen ook daadwerkelijk met het systeem aan de slag gaan. Daarnaast vinden wij het leuk om te horen hoe het oefenen gaat en zullen er evaluatie gesprekken plaatsvinden om de voortgang in te kunnen zien en eventuele feedback te kunnen ontvangen.

Als school bepaalt u helemaal zelf hoe en wanneer leerlingen met dit oefenmateriaal aan de slag gaan!

Wat is de inhoud van de video’s?
Deze 400+ video’s bespreken belangrijke begrippen voor groep 1 t/m 8 van rekenen tot taal ! De video’s zijn geheel inlijn met de leerlijnen en gemaakt op een luchtige toon door echte leerkrachten. Bij elke video horen oefenbladen die ervoor zorgen dat de besproken stof ook echt blijft hangen!

Hoe krijgt onze school toegang?
De aanvraag bestaat uit 2 stappen:

  • Contact opnemen door op de knop te klikken. 
  • Een kort intake gesprek om deze ondersteuning zo goed mogelijk te kunnen realiseren waarin uw school direct een proef account krijgt!

U zult vast meer vragen hebben! Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Vraag direct informatie aan