Ervaringen

Zeker aan te bevelen

Mijn dochter heeft bijles nodig in het (begrijpend) lezen, taal en wat rekenen. Via Google bij de Bijlesmeester gekomen en na een kleine hobbel bij de eerste intake die niet doorging met een andere juf, heeft de Bijlesmeester goed doorgepakt en een nieuwe bijlesjuf gevonden die ook zeer snel bij ons terecht kon. We hebben een plezierige intake gehad en de juf pakte het goed op met onze dochter die in groep 6 zit. Het was een plezierige intake en eerste bijles en we hebben al vervolgafspraken gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over de Bijlesmeester. En zeker aan te bevelen voor andere kinderen en ouders.

Chantal Kok - vd Horst

Ik zou Bijlesmeester aan iedereen aanraden

Onze dochter die in de groep 7 zit, had extra aandacht nodig voor begrijpend lezen en spelling .
Via vriendin kwam ik bij de Bijlesmeester.
Heel veel recensies gelezen, en op basis van die recensies heb ik gelijk contact opgenomen met de Bijlesmeester.
Binnen paar dagen hadden we al de eerste les gepland.
We zijn super blij met de aandacht en uitleg dat onze dochter krijgt.
De juf doet haar beste en we hopen dat het ook voor onze dochter genoeg is, aangezien dat de Cito’ s beginnen.
Ik zou Bijlesmeester aan iedereen aanraden.

Alma Malinovic-Draganovic

Beter leren en meer vertrouwen

ervaringen bijles de bijlesmeester

De Bijlesmeester helpt leerlingen om beter te leren en meer vertrouwen in zichzelf te krijgen. In korte  tijd leren de kinderen sneller en beter te leren met eigen talenten. Naast de methodiek van school maakt ‘de Bijlesmeester’ ook gebruik van eigen methodiek. Dit zijn opgaven boekjes op alle leergebieden taal, rekenen, begrijpend lezen en spelling. Dit oefenmateriaal sluit prima aan op de ondersteuning die leerlingen op school goed kunnen gebruiken. Het oefenmateriaal is geschikt voor leerlingen van groep 1 t/m groep 8. Op Palet-Zuid wordt er ook gebruik gemaakt van het materiaal om o.a redactiesommen extra te oefenen en begrijpend lezen op een hoger plan te krijgen.

Annemarie Timmer

Bedankt voor de hulp

De eerste helft van het jaar stond An een 5,0 gemiddeld. Dat is nu een 6.7. Bedankt voor jullie hulp!

Mevr. de Jong

Lieve betrokken bijlesjuf

Via de bijlesmeester een hele lieve betrokken bijlesjuf gevonden Anne die mijn dochter goed heeft geholpen met rekenen en spelling. Geduldig, positief. Heel fijn! Rekenen zit ze weer helemaal terug op niveau. Top.

Karin Loeffen

Zeer tevreden

Mijn dochter heeft bijles nodig in het woordenschat, taal en wat rekenen. Via Google bij de Bijlesmeester gekomen, eerste intake ging goed en goed doorgepakt. Wij zijn zeer tevreden over de Bijlesmeester.
Mijn dochter wil graag met bijles doorgaan.

Amina Al-fazli

Het kwartje is gevallen

Verhaaltjessommen, ze snapte er geen jota van. Een groot aandachtspunt volgens de juf startend in groep 5. Afgelopen zondag groep 4 rekenen besteld. Enkele sommen samen gedaan en ja hoor het kwartje is gevallen, na 3 dagen is ze al bij vermenigvuldigen en delen. Ons meisje is niet meer te stoppen, zelfs in de trein wil ze sommen maken. Blij dat ik ook sl groep 5 heb besteld, kom maar op juf!

Natascha Quakkelaar-Gressie

Duidelijke bladen om te oefenen

Duidelijke bladen om te oefenen, en overzichtelijk. Wij zijn hier super blij met de oefenbladen.

‎Patty Bakker-Jongen‎

Een super boek

Ik vind bijlesmeester oefenboeken een super boek om je kind te steunen bij Cito’s waar ze moeilijkheden mee heeft en je ziet echt vooruit gang

Şaduman Atman Tek

Ook benieuwd naar het positief effect van bijles op de schoolprestaties?

Maak Direct Kennis