Ervaringen

Naar onze verwachtingen

We hadden extra hulp nodig voor Nisa die in groep 8 zit. Even op Google gekeken en kwamen terecht bij de Bijlesmeester. Meteen gebeld. Het ging heel snel en hebben gisteren onze eerste individuele les gehad. Het communicatie en het verlopen van het procedure ging heel snel en ook naar onze verwachtingen toe. Raad het zeker aan als je hulp nodig hebt voor het basisschool. Wij als familie Seven zijn er blij mee.

Zuleyha Seven

Lieve betrokken bijlesjuf

Via de bijlesmeester een hele lieve betrokken bijlesjuf gevonden Anne die mijn dochter goed heeft geholpen met rekenen en spelling. Geduldig, positief. Heel fijn! Rekenen zit ze weer helemaal terug op niveau. Top.

Karin Loeffen

Beter leren en meer vertrouwen

ervaringen bijles de bijlesmeester

De Bijlesmeester helpt leerlingen om beter te leren en meer vertrouwen in zichzelf te krijgen. In korte  tijd leren de kinderen sneller en beter te leren met eigen talenten. Naast de methodiek van school maakt ‘de Bijlesmeester’ ook gebruik van eigen methodiek. Dit zijn opgaven boekjes op alle leergebieden taal, rekenen, begrijpend lezen en spelling. Dit oefenmateriaal sluit prima aan op de ondersteuning die leerlingen op school goed kunnen gebruiken. Het oefenmateriaal is geschikt voor leerlingen van groep 1 t/m groep 8. Op Palet-Zuid wordt er ook gebruik gemaakt van het materiaal om o.a redactiesommen extra te oefenen en begrijpend lezen op een hoger plan te krijgen.

Annemarie Timmer

Binnen een paar dagen de eerste les

Op zoek naar rekenbijles voor mijn dochter in groep 8 kwam ik bij de Bijlesmeester uit. Eerste indruk was zeer professioneel. Ze reageren direct en binnen een paar dagen de eerste les. Juf Sharon wist mijn dochter goed te motiveren en haar rekenvaardigheden gingen van VMBO-GT op het schooladvies naar HAVO op de eindtoests! Binnen een maand! Top!
Paul Bakker

Kijkt iedere week weer uit naar de bijles

Via Google terechtgekomen bij de Bijlesmeester om scheikunde bijles te nemen voor onze dochter in 5 Havo. Ze heeft een geweldig leuke studente (Michelle) die haar goed en duidelijk de materie uitlegt. Wat ik heel goed aan Michelle vindt is dat ze ook aan onze dochter vraagt het háár uit te leggen zodat ze de proef op de som kan nemen of het kwartje is gevallen. Er is ook een leuke klik tussen de meiden zodat er tussen de uitleg en het bikkelen door, ook tijd is voor een grapje of een babbeltje. Onze dochter kijkt iedere keer weer uit naar de bijles. De Bijlesmeester is echt een aanrader!

Harmke Veenschuur

Ik zou Bijlesmeester aan iedereen aanraden

Onze dochter die in de groep 7 zit, had extra aandacht nodig voor begrijpend lezen en spelling .
Via vriendin kwam ik bij de Bijlesmeester.
Heel veel recensies gelezen, en op basis van die recensies heb ik gelijk contact opgenomen met de Bijlesmeester.
Binnen paar dagen hadden we al de eerste les gepland.
We zijn super blij met de aandacht en uitleg dat onze dochter krijgt.
De juf doet haar beste en we hopen dat het ook voor onze dochter genoeg is, aangezien dat de Cito’ s beginnen.
Ik zou Bijlesmeester aan iedereen aanraden.

Alma Malinovic-Draganovic

Zeker aan te bevelen

Mijn dochter heeft bijles nodig in het (begrijpend) lezen, taal en wat rekenen. Via Google bij de Bijlesmeester gekomen en na een kleine hobbel bij de eerste intake die niet doorging met een andere juf, heeft de Bijlesmeester goed doorgepakt en een nieuwe bijlesjuf gevonden die ook zeer snel bij ons terecht kon. We hebben een plezierige intake gehad en de juf pakte het goed op met onze dochter die in groep 6 zit. Het was een plezierige intake en eerste bijles en we hebben al vervolgafspraken gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over de Bijlesmeester. En zeker aan te bevelen voor andere kinderen en ouders.

Chantal Kok - vd Horst

Deskundig en legt alles goed uit

Wij zochten voor ons dochter extra bijles, en vonden deze bij de bijlesmeester.
Wij werden snel terug gebeld dat ze voor ons een lesgever hadden gevonden.
Wij hadden ook een wens voor een vrouwelijke bijlesgever, dit was voor hun geen probleem en het werd gelijk geregeld.
Vandaag was haar eerste dag en ze vond het super leuk de lesgever was deskundig en legt alles goed uit.
Wij zijn zeer tevreden met de bijlesmeester en raden alle ouders in groep 8 om ook hier gebruik van te maken.

Mohamed Terrahi

Zeer tevreden

Mijn dochter heeft bijles nodig in het woordenschat, taal en wat rekenen. Via Google bij de Bijlesmeester gekomen, eerste intake ging goed en goed doorgepakt. Wij zijn zeer tevreden over de Bijlesmeester.
Mijn dochter wil graag met bijles doorgaan.

Amina Al-fazli

Ook benieuwd naar het positief effect van bijles op de schoolprestaties?

Maak Direct Kennis