De Bijlesmeester & basisscholen

De Bijlesmeester gelooft in goed onderwijs voor ieder kind. Maar dit kunnen we niet alleen. Hiervoor moeten bijlesorganisaties, ouders, leerlingen en scholen de handen ineenslaan. 

In de brochure vindt u meer informatie met betrekking tot de subsidieregeling voor inhaal- en ondersteuningsprogramma’s. Gedurende het schooljaar 2020/2021. Dit omdat er leerlingen zijn die extra ondersteuning verdienen vanwege de corona-situatie.

Over De Bijlesmeester

De Bijlesmeester bestaat sinds 2011 en is ontstaan vanuit een sterke drang bij de oprichters, om bij te dragen aan beter onderwijs voor iedere leerling. Wat begon als een kleinschalige bijlesorganisatie, is uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van bijles & huiswerkbegeleiding in Nederland en België. Naast de individuele begeleiding aan huis werkt De Bijlesmeester nauw samen met basisscholen. 

Wij bieden ook het volgende aan: 

  •  Lesmateriaal van groep 1 t/m groep 8 (rekenen, taal en redactiesommen)
  • Aanvullend materiaal voor de basisschool (leerlinganalyse & lessenplan) 
  • Een online leerwereld met online opgaven en videobijles 

Dit alles doen we met een betrokken team van duizenden docenten en 30 energieke medewerkers op ons hoofdkantoor in Amsterdam. 

De leerling staat centraal

De Bijlesmeester gelooft in meer dan alleen dat ene vak bijspijkeren. Wij focussen ons op de sterktepunten, passies en ambities van een leerling en proberen een omgeving te creëren waar deze optimaal ontwikkeld kunnen worden. Als een leerling van school gaat, weet hij waaraan hij kan bijdragen om deze wereld een stukje mooier te maken. Daarbij staat het plezier en geluk van de leerling bij De Bijlesmeester centraal. 

Wat kan De Bijlesmeester voor uw school betekenen?

Bent u rector, docent, afdelingsleider, zorgcoördinator of een andere medewerker op een basisschool in Nederland? Bent u benieuwd hoe De Bijlesmeester, in samenwerking met uw school, beter onderwijs voor elke leerling kan aanbieden? Samen met scholen kijken we graag naar maatwerkoplossingen. Bijvoorbeeld in de vorm van bijles en huiswerkbegeleiding op de school. Ook kan De Bijlesmeester de aanvullende begeleiding voorzien, in verband met de subsidie die is vrijgesteld vanuit de overheid, om achterstanden bij leerlingen weg te werken.