Bijles Eindhoven

Bijles Eindhoven behoort 5 jaar tot de diensten van de Bijlesmeester. Bijlessen in Eindhoven zijn voor alle vakken van de basisschool en van de middelbare school. De bijlessen zijn aan huis en kunnen binnen 5 dagen geregeld worden. Onze bijles docenten zijn voornamelijk studenten aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU Eindhoven) of de Fortys Hogeschool. Door de verscheidenheid aan studierichtingen, kunnen wij voor elk probleem een specialist vinden. Onze docenten hebben natuurlijk goede vakkennis, maar daarnaast zorgen wij altijd voor een goede klik tussen leerling en docent. Om dit te garanderen staat contact met u op de eerste plek! Verder worden onze bijlessen altijd in overleg met u ingepland. U bent dan ook degene die de hoeveelheid of frequentie van de lessen bepaald en de dagen waarop de lessen plaatsvinden.

Heeft uw kind daarom problemen met een onderwerp, of misschien een slechte klik met een leraar? Maak dan vrijblijvend kennis met ons. Wij nemen binnen 1 dag contact met u op en regelen zo snel mogelijk een oplossing om verdere problemen te voorkomen!

Maak Kennis

Bijles Regio Eindhoven

De Bijlesmeester geeft ook bijles in omliggende plaatsen van Eindhoven. Hierbij valt te denken aan plaatsen als: Gelddrop, Veldhoven en Best. Voor deze plaatsen gelden GEEN extra kosten. Bovendien kunnen ook in omliggende plaatsen de bijlessen gewoon aan huis plaatsvinden!

Toch twijfels of wij in uw plaats bijles geven? Bel ons dan gratis via: 085-0604500

thuis bijles eindhoven alle vakken de bijlesmeester

Waarom de Bijlesmeester?

Uitgebreide Telefonische Kennismaking

Binnen 5 Dagen Geregeld

Maandelijkse Evaluaties

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheid

Bij de Bijlesmeester staat tevredenheid van klanten op één. Vanwege deze reden hanteren wij een tevredenheidsgarantie op ons eerste bijlesuur, maar daarnaast zullen wij altijd proberen eventuele problemen met de lessen zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen!

Hieronder een ervaring van één van onze klanten:

“Heel plezierig hebben wij de bijlessen ervaren. Heeft echt bijgedragen aan een beter begrip van de lesstof door de persoonlijke aandacht en heeft ook bijgedragen aan het vertrouwen in het eigen kunnen.”

Jeanine Meijer moeder van Aida Meijer [26/08/2016 13:04:27]

Maak Kennis

Geïnteresseerd in onze lessen en wilt u voorkomen dat problemen op school groter worden?

Vul dan snel ons Kennismakingsformulier in! Wij nemen binnen één dag contact met u op!

Maak Kennis
bijles snel geregeld de bijlesmeester