Bijles Begrijpend Lezen

Persoonlijke Begeleiding van Topdocenten!

Maak Kennis!

Bijles Begrijpend Lezen

Bijles nodig voor begrijpend lezen? Begrijpend lezen wordt vaak gezien als een van de moeilijkste onderdelen van de basisschool. Desondanks, is begrijpend lezen een grote factor in het bepalen van de eindscore van uw kind. Hoe moet je de tekst aanpakken; eerst helemaal lezen of eerst de vragen? De Bijlesmeester kan uw kind hierbij helpen.
Wij bieden bijles aan huis aan in begrijpend lezen. Voor elke groep geven wij bijles; groep 1/2 t/m groep 4 en groep 5 t/m 8. Met de bijlesdocent kan uw kind begrijpend leren lezen en het ook oefenen.
De Bijlesmeester heeft zijn eigen lesmateriaal ontwikkeld, dat gemaakt is om scholieren volledig voor te bereiden op elk specifiek onderdeel van de Citotoets. Dit oefenmateriaal wordt gebruikt bij de bijlessen.

Zit uw kind bijvoorbeeld in groep 7 en wilt les van een privé docent? Maak kennis met ons en start binnenkort al met de bijlessen.

  • Individuele Begeleiding
  • Bijles aan Huis
  • De Beste Docenten
  • Betere Schoolresultaten

Ervaringen van leerlingen en ouders

Vrij om te Vragen

Mijn dochter voelt zich vrij om te vragen wat ze wil… erg tevreden.

Barbara Hoerning-Maters

1-1,5 Maand

Ik merk dat mijn dochter in 1-1,5 maand goed vooruit is gegaan en merk dat ze de lessen ook heel erg leuk vind.

Iderlindo

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

Zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen van onze dochter is enorm gegroeid en haar vooruitgang is groot! Alle credits voor de docent en zeer veel dank.

Maarten van der Worp

Helpful

Interesting and helpful for Jessica, helped me a lot in increasing her learnings at school and making all steps in class much easier with of course lots of fun and with totally trustable people !!

Maria Giovanna Sarri

Weer Plezier

Door de bijlessen heeft hij er weer plezier in gekregen en zelfs bij zijn laatste toets een voldoende gehaald.

Nicole Wursten

Maak Vrijblijvend Kennis: