Bijles Begrijpend Lezen

Persoonlijke Begeleiding van Topdocenten!

Maak Kennis!

Bijles Begrijpend Lezen

Bijles nodig voor begrijpend lezen? Begrijpend lezen wordt vaak gezien als een van de moeilijkste onderdelen van de basisschool. Desondanks, is begrijpend lezen een grote factor in het bepalen van de eindscore van uw kind. Hoe moet je de tekst aanpakken; eerst helemaal lezen of eerst de vragen? De Bijlesmeester kan uw kind hierbij helpen.
Wij bieden bijles aan huis aan in begrijpend lezen. Voor elke groep geven wij bijles; groep 1/2 t/m groep 4 en groep 5 t/m 8. Met de bijlesdocent kan uw kind begrijpend leren lezen en het ook oefenen.
De Bijlesmeester heeft zijn eigen lesmateriaal ontwikkeld, dat gemaakt is om scholieren volledig voor te bereiden op elk specifiek onderdeel van de Citotoets. Dit oefenmateriaal wordt gebruikt bij de bijlessen.

Zit uw kind bijvoorbeeld in groep 7 en wilt les van een privé docent? Maak kennis met ons en start binnenkort al met de bijlessen.

  • Individuele Begeleiding
  • Bijles aan Huis
  • De Beste Docenten
  • Betere Schoolresultaten

Ervaringen van leerlingen en ouders

Netjes en Snel

Alles netjes en snel kunnen regelen! Mijn dank is groot!

Jochem Hartveld

Vakkundig

Zeer vakkundig en professioneel. De Bijlesmeester helpt je echt verder. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Paul van Buschbach

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

Extra Duwtje

De bijlesmeester is zeker een aanrader zeker voor onze zoon die net een extra duwtje nodig had om de lessen serieus te nemen met de nodige aandacht.

Samantha Daal

Helpful

Interesting and helpful for Jessica, helped me a lot in increasing her learnings at school and making all steps in class much easier with of course lots of fun and with totally trustable people !!

Maria Giovanna Sarri

Juf van School

Ook de juf van school geeft aan dat de bijlessen echt geholpen hebben en dat zonder bijles dit niveau nooit gehaald zou zijn.

Silvia de Laat

Maak Vrijblijvend Kennis: